Redactie
Redactie Wielrennen 12 april 2024
Leestijd: 1 minuut

Primoz Roglic hervat training na zware val in Ronde van Baskenland

Wielrenner Primoz Roglic hervat volgende week de training na een zware valpartij in de Ronde van Baskenland. Maar de Sloveen heeft zich zoals verwacht afgemeld voor de Waalse Pijl (17 april) en Luik-Bastenaken-Luik (21 april). Dat meldt zijn ploeg Bora-hansgrohe.

Roglic was betrokken bij een zware valpartij in de vierde etappe van de Spaanse rittenkoers. Hij liep geen breuken op zoals Jonas Vingegaard, Remco Evenepoel en Jay Vine. Maar Roglic stapte wel met grote schaafwonden uit de ronde.

Bora-hansgrohe wil Roglic alle ruimte geven om zijn lichaam in aanloop naar de Ronde van Frankrijk te laten herstellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP