Redactie
Redactie Tennis 29 maart 2024
Leestijd: 1 minuut

Djokovic zoekt nieuwe coach na beëindigen samenwerking met Ivanisevic

Novak Djokovic heeft nog geen idee wie coach Goran Ivanisevic moet vervangen in zijn begeleidingsteam. De nummer 1 van de wereld maakte eerder deze week bekend niet langer samen te werken met de Kroaat.

“Wat betreft mijn volgende fase en de beste coach voor mij: ik heb nog geen duidelijk idee wie dat zou kunnen zijn en óf er iemand zal zijn”, zei de Serviër op een persconferentie in Belgrado. “Van jongs af aan heb ik altijd coaches aan mijn zijde gehad. Ik probeer nu aan te voelen wat goed voor mij is op dit moment.”

Djokovic werd sinds 2019 door Ivanisevic gecoacht en ze veroverden twaalf grandslamtitels als duo.

De 36-jarige Djokovic, bezig aan een voor zijn doen matig seizoen, bereidt zich momenteel voor op het masterstoernooi van Monte Carlo. Op 7 april begint voor de 24-voudig grandslamkampioen het gravelseizoen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP