Redactie
Redactie Golf 2 september 2023
Leestijd: 1 minuut

Joost Luiten strijdt mee voor topklassering in Omega European Masters

Golfer Joost Luiten heeft na drie ronden nog altijd uitzicht op een hoge eindklassering in de Omega European Masters in het Zwitserse Crans Montana. De 37-jarige Bleiswijker klom door een ronde van 68 slagen (2 onder par) naar de gedeelde twaalfde plaats met een totaalscore van -10. Hij staat op vijf slagen van de Engelse koploper Matt Fitzpatrick, die de derde ronde in 67 slagen aflegde en leidt met -15.

Luiten presteert vrij constant op de hooggelegen baan in de Alpen. De eerste twee ronden noteerde hij 66 slagen. In de derde rondgang langs de 18 holes moest hij een double bogey toestaan op hole 7. Hij zette er vervolgens vijf birdies tegenover.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.