Redactie
Redactie Tennis 4 september 2023
Leestijd: 1 minuut

Tallon Griekspoor uitgeschakeld in derde ronde US Open dubbelspel

Tennisser Tallon Griekspoor is op de US Open in de derde ronde van het mannendubbelspel uitgeschakeld. De beste tennisser van Nederland in het enkelspel wist met zijn Australische partner Thanasi Kokkinakis niet voor een verrassing te zorgen tegen de Argentijnen Máximo González en Andrés Molteni. Het werd 7-6 (4) 6-7 (2) 6-3. De partij duurde 2 uur en 39 minuten.

Griekspoor kan zich nu gaan voorbereiden op de groepsfase van de Daviscup Finals. Nederland neemt het later deze maand in het Kroatische Split op tegen Kroatië, de Verenigde Staten en Finland.

Arantxa Rus kwam in het vrouwendubbelspel ook niet verder dan de derde ronde. Zij verloor aan de zijde van de Duitse Tatjana Maria van Jennifer Brady uit de Verenigde Staten en de Braziliaanse Luisa Stefani: 6-3 3-6 6-3.

Wesley Koolhof en Jean-Julien Rojer zijn de enige Nederlandse spelers die nog actief zijn in het dubbelspel. Koolhof staat met de Brit Neal Skupski in de derde ronde, Rojer met Marcelo Arévalo uit El Salvador.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.