Redactie
Redactie Tennis 31 augustus 2023
Leestijd: 1 minuut

Tennisser Wozniacki bereikt derde ronde US Open, sterke comeback

Tennisster Caroline Wozniacki heeft de derde ronde van de US Open gehaald. De voormalig nummer 1 van de wereld versloeg in het Arthur Ashe Stadium Petra Kvitová uit Tsjechië. In twee sets en na ruim 2 uur spelen was de wedstrijd beslist: 7-5 7-6 (5).

De 33-jarige Deense is bezig aan een comeback. In 2020 speelde ze haar laatste grandslamtoernooi. “Als je het mij drie jaar geleden had gevraagd, zou ik gezegd hebben: ik kom nooit meer terug op dit veld om te spelen”, reageerde ze. “Maar om terug te zijn en de nummer 11 van de wereld te verslaan, voelt heel erg speciaal.”

Wozniacki treft in de volgende ronde de Amerikaanse Jennifer Brady.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.