Redactie
Redactie Wielrennen 18 augustus 2023
Leestijd: 1 minuut

Thymen Arensman ondersteunt Geraint Thomas in aankomende Ronde van Spanje

Wielerploeg Ineos Grenadiers heeft Thymen Arensman geselecteerd voor de aankomende Ronde van Spanje. De 23-jarige Nederlander moet kopman Geraint Thomas bergop ondersteunen in de Vuelta.

Arensman eindigde zelf tijdens de Vuelta van vorig jaar als zesde. Hij won tijdens de Spaanse rittenkoers tevens de koninginnenrit op Sierra Nevada. Afgelopen mei werd hij eveneens zesde in de Ronde van Italië. Thomas, de winnaar van de Ronde van Frankrijk van 2018, eindigde dit jaar als tweede in Italië.

Naast Arensman en Thomas staan ook Egan Bernal, Jonathan Castroviejo, Laurens De Plus, Omar Fraile, Filippo Ganna en Kim Heiduk namens Ineos aan de start van de Ronde van Spanje, die volgende week zaterdag begint.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.