Redactie
Redactie Waterpolo 26 juli 2023
Leestijd: 1 minuut

Waterpolocoach kritisch op gebrek TV-uitzending WK-duel dames

Hoewel bondscoach Evangelos Doudesis blij was met de finaleplaats van de waterpolosters bij de WK in Fukuoka én het ticket voor de Spelen in Parijs, kon hij na afloop van het duel met Italië niet verkroppen dat de wedstrijd niet live op de Nederlandse televisie was uitgezonden.

Toen de NOS-verslaggever wilde vragen voor welke tegenstander hij in de finale de voorkeur had, pakte hij de microfoon en vroeg hem waarom het duel niet op televisie te zien was. “Mijn voorkeur is dat de wedstrijd live wordt uitgezonden. We gaan niet naar een onbelangrijke wedstrijd van het WK vrouwenvoetbal kijken. Het is respectloos voor alle meiden hier. Het is het Nederlands team kom op”, foeterde hij. De wedstrijd was alleen online bij de NOS te zien.

Op de website zegt de omroep dat de WK-finale tegen Spanje live te zien is op “in ieder geval” NOS.nl en in de NOS-app.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.