Redactie
Redactie Zwemmen 20 juli 2023
Leestijd: 1 minuut

Synchroonzwemsters Steenbeek en De Brouwer scoren achtste plaats op WK in Japan

Synchroonzwemsters Marloes Steenbeek en Bregje de Brouwer hebben bij de WK in het Japanse Fukuoka de achtste plaats behaald in de finale van de vrije kür. Het nationaal duet behaalde een puntentotaal van 206,0396 punten.

Het goud in de finale ging naar de Oostenrijkse tweeling Anna-Maria en Eirini-Marina Alexandri. Zij behaalden 255,4583 punten. Daarmee bleven ze de Chinese zussen Liuyi en Qianyi Wang (255,2480) nipt voor. De Oostenrijkse tweeling had zich ook al als eerste voor de finale geplaatst.

Steenbeek en De Brouwer hadden zich eerder deze week als zesde geplaatst voor de finale van de vrije kür. Met haar tweelingzus Noortje eindigde Bregje de Brouwer zondag als zevende in de WK-finale van de technische uitvoering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.