Redactie
Redactie Tennis 22 juli 2023
Leestijd: 1 minuut

Cachin strijdt tegen Vinolas in ATP-finale Gstaad, Middelkoop in dubbelfinale

Tennisser Pedro Cachin heeft zich bij het ATP-toernooi in het Zwitserse Gstaad geplaatst voor de finale. De Argentijn was in de halve finale te sterk voor Hamad Medjedovic uit Servië: 6-3 6-1. Cachin plaatste zich zodoende voor zijn eerste ATP-finale.

Daarin neemt hij het op tegen Albert Ramos-Vinolas uit Spanje. De Spanjaard won van Miomir Kecmanovic uit Servië (6-2 6-3). Vinolas schreef in 2019 het toernooi van Gstaad al eens op zijn naam. In Zwitserland gaat hij op jacht naar zijn vijfde ATP-titel.

Matwé Middelkoop plaatste zich met zijn Braziliaanse dubbelpartner Marcelo Demoliner voor de finale in Gstaad. Het duo won in twee sets (7-5 6-2) van de Fransman Albano Olivetti en de Spanjaard David Vega Hernandez. In de finale nemen Middelkoop en Demoliner het op tegen de Zwitsers Stan Wawrinka en Dominic Stricker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.