Redactie
Redactie Tennis 23 juli 2023
Leestijd: 1 minuut

Blessure houdt Van de Zandschulp weg bij ATP-toernooi Hamburg

Tennisser Botic van de Zandschulp heeft zich afgemeld voor het ATP-toernooi van Hamburg, dat maandag begint. De nummer 45 van de wereld heeft last van een enkelblessure. De 27-jarige Van de Zandschulp zou het in de eerste ronde opnemen tegen Juan Pablo Varillas uit Peru.

Van de Zandschulp, de nummer 45 van de wereld, heeft het hele jaar al last van blessures. Begin dit jaar ondervond hij hinder van een spierblessure in zijn bovenbeen en dit voorjaar liep hij in München een voetblessure op.

Van de Zandschulp zou in Hamburg zijn eerste wedstrijd spelen sinds Wimbledon. Daar verloor hij in de tweede ronde van de Spanjaard Alejandro Davidovich Fokina.

Tallon Griekspoor komt komende week niet in actie. Hij begint over ruim een week in Washington al aan het Amerikaanse hardcourtseizoen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.