Redactie
Redactie Andere sporten 15 september 2024
Leestijd: 1 minuut

Eerste Decathlon Premier Padel Rotterdam trekt 36.000 bezoekers

De eerste editie van het Decathlon Premier Padel Rotterdam heeft de afgelopen week 36.000 bezoekers getrokken naar Ahoy. Dat meldde oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo, die samen met oud-voetballer Rafael van der Vaart de directie vormde van het internationale P1-padeltoernooi.

De winnaars waren geen verrassing. Zowel de Spanjaard Arturo Coello en de Argentijn Agustín Tapia bij de mannen als het Spaanse koppel Paula Josemaría en Ari Sánchez waren als eerste geplaatst en maakten die status waar in het sterk bezette toernooi.

“De bezoekers hebben de afgelopen dagen het padel in Rotterdam echt omarmd”, meldde Moreira de Melo in een persbericht. “Zij hebben hun ogen uitgekeken bij het enorm hoge niveau van de spelers, die lieten zien niet voor niets tot de wereldtop te behoren.”

Van der Vaart kreeg ook goede reacties van de deelnemers. “Vooral het feit dat de tribunes bij zowel de kwalificaties als het hoofdtoernooi zo goed gevuld waren, hebben ze als een warm bad ervaren. Veel spelers hebben dan ook al aangegeven volgend jaar graag terug te komen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP