Redactie
Redactie Tennis 5 juni 2024
Leestijd: 1 minuut

Medvedev trekt zich terug voor grastoernooi Rosmalen door blessure

Tennisser Daniil Medvedev heeft zich teruggetrokken voor het grastoernooi van Rosmalen. De 28-jarige Rus is niet ongeschonden uit het toernooi van Roland Garros gekomen. Dat meldt de organisatie van het Libéma Open woensdag.

Medvedev, de huidige nummer 5 van de wereld, werd maandag op Roland Garros in de vierde ronde uitgeschakeld door de Australiër Alex de Minaur. Eerder dit jaar stond hij in de finale van de Australian Open. Hij moest zich toen na vijf sets gewonnen geven tegen de Italiaan Jannik Sinner.

Bij afwezigheid van Medvedev zijn bij de mannen titelverdediger Tallon Griekspoor en De Minaur (ATP-11) de blikvangers. Het toernooi van Rosmalen, gespeeld op het Autotron, begint op maandag 10 juni.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP