Redactie
Redactie Basketbal 15 april 2024
Leestijd: 1 minuut

Boston Celtics sluit NBA-competitie af met knalpartij tegen Washington Wizards

De basketballers van Boston Celtics hebben de reguliere competitie van de Amerikaanse NBA afgesloten met een overtuigende overwinning op Washington Wizards: 132-122. Payton Pritchard onderscheidde zich met 38 punten. Topspelers als Jaylen Brown, Al Horford en Jayson Tatum kregen rust in de laatste wedstrijd.

De Celtics boekten hun 64e zege van het seizoen en maken zich nu op voor de play-offs. Als nummer 1 van de Eastern Conference is de ploeg als eerste geplaatst. De tegenstander in de eerste ronde is nog niet bekend. Die komt uit een play-off tussen de nummers 7 tot en met 10 van de oostelijke divisie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP