Redactie
Redactie Basketbal 5 maart 2024
Leestijd: 1 minuut

Lillard en Portis keren tij voor Bucks in basketballwedstrijd tegen Clippers

Basketballer Damian Lillard heeft de basketballers van de Milwaukee Bucks geholpen aan een 113-106 overwinning op de Los Angeles Clippers. Lillard was goed voor 41 punten. Zijn ploeggenoot Bobby Portis voegde 28 punten en 16 rebounds toe voor de Bucks, die hun zesde wedstrijd op rij wonnen.

De Clippers leken de Bucks lang de baas te zijn en openden het derde kwart nog met een voorsprong van 15 punten. Lillard en Portis trokken de overwinning in het vierde kwart namens de Bucks over de streep.

Topschutter Giannis Antetokounmpo miste aan de zijde van de Bucks door een achillespeesblessure. Ook Khris Middleton viel geblesseerd uit.

Tussenstand

In de tussenstand van de Eastern Conference staan de Milwaukee Bucks tweede achter Boston, dat niet in actie kwam.

In de Western Conference won Minnesota met 119-114 van de Portland Trail Blazers. De Franse sterspeler Rudy Gobert blonk uit met 25 punten en 16 rebounds en tekende zo voor zijn 43e double-double van het seizoen.

Portland leed zijn 43e nederlaag in 60 wedstrijden. In de Western Conference blijft het team op de voorlaatste plaats bungelen, terwijl Minnesota het klassement aanvoert. Oklahoma City, dat met 116-104 van Los Angeles Lakers won, staat tweede.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP