Redactie
Redactie Wielrennen 16 februari 2024
Leestijd: 1 minuut

Marianne Vos finisht opnieuw als tweede in Ronde van Valencia

Wielrenster Marianne Vos is ook in de tweede etappe van de Ronde van Valencia als tweede gefinisht. De Nederlandse renster van Visma – Lease a Bike moest in de rit naar La Vall d’Uixó alleen Marlen Reusser voor laten gaan.

De Zwitserse van SD Worx-Protime ontsnapte laat in de koers uit een kopgroep en bleef in het vervolg buiten het zicht. Vos won na 117 kilometer koers de sprint van de achtervolgers. Donderdag eindigde ze in een massasprint achter Elisa Balsamo.

De 36-jarige Vos neemt in Spanje voor het eerst deel aan een wegwedstrijd sinds de WK in Glasgow vorig jaar. Ze onderging een operatie aan een heupslagader en besloot het veldrijden deze winter te laten schieten.

De Ronde van Valencia duurt tot en met zondag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP