Redactie
Redactie Tennis 14 februari 2024
Leestijd: 1 minuut

Griekspoor neemt het op tegen wereldtopper Hurkacz bij ABN AMRO Open

Tallon Griekspoor neemt het donderdag in de middagsessie van het ABN AMRO Open op tegen de Pool Hubert Hurkacz. De tweederondepartij tussen de beste tennisser van Nederland en de nummer 8 van de wereld begint niet voor 14.30 uur.

In de eerste avondwedstrijd, die om 19.30 uur start, staat de winnaar van het duel tussen Jannik Sinner en Botic van de Zandschulp tegenover Gaël Monfils. Sinner en Van de Zandschulp treffen elkaar woensdagavond nog in de eerste ronde.

De als derde geplaatste Holger Rune en Grigor Dimitrov, de nummer 6 van de plaatsingslijst, spelen in de middagsessie.

Het toernooi duurt tot en met zondag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP