Redactie
Redactie Atletiek 10 februari 2024
Leestijd: 1 minuut

Nadine Visser valt uit bij finale 60 meter horden in Liévin

Atlete Nadine Visser heeft bij indoorwedstrijden in Liévin de finish niet gehaald in de finale van de 60 meter horden. De tweevoudig Europees kampioene op dit onderdeel trapte na een flitsende start vol op de eerste horde en raakte uit balans. Ze staakte meteen de race en moest toezien hoe de Nigeriaanse Tobi Amusan won in 7,83.

Visser was in Liévin, een wedstrijd uit de World Athletics Indoor Tour, wel probleemloos door de series gekomen in 7,95. De Noord-Hollandse toonde deze winter grote vorm door al twee keer 7,80 te lopen, iets boven haar Nederlands record van 7,77 en de vierde tijd van dit jaar in de wereld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP