Redactie
Redactie Voetbal 18 februari 2024
Leestijd: 1 minuut

Manchester United klimt met vierde winst op rij in Premier League

Manchester United heeft in de Premier League de weg omhoog verder ingezet. Trainer Erik ten Hag zag zijn elftal tegen Luton Town voor de vierde achtereenvolgende keer winnen: 1-2.

Rasmus Højlund scoorde in de eerste zeven minuten twee keer voor Manchester United. De Deense aanvaller profiteerde eerst van een fout van Amari’i Bell. De verdediger kopte de bal niet goed terug, waarna Højlund ervandoor ging. Kort daarna schoot Alejandro Garnacho, via Højlund, ook raak.

Højlund heeft nu zes competitieduels op rij gescoord voor Manchester United, dat Carlton Morris na een kwartier tegen zag scoren. Manchester staat nu stevig op de zesde plek en voerde de druk op de clubs daarboven verder op. De achterstand op nummer 5 Tottenham Hotspur is nog 3 punten.

Tahith Chong deed tot halverwege de tweede helft mee bij Luton Town, dat op de zeventiende plaats staat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.