Redactie
Redactie Tennis 5 december 2023
Leestijd: 1 minuut

Van de Zandschulp en Griekspoor missen nationale tenniskampioenschappen Amstelveen

Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor ontbreken volgende week bij de nationale tenniskampioenschappen in Amstelveen. De twee finalisten van vorig jaar slaan de editie van dit jaar over en richten zich op 2024.

Van de Zandschulp, die voortaan samenwerkt met de Zweedse coach Johan Örtegren, versloeg Griekspoor met 7-6 (5) 7-5. Een jaar eerder won hij de nationale titel ook al, toen ten koste van Gijs Brouwer. Brouwer staat nu wel weer op de deelnemerslijst, net als onder anderen Jesper de Jong en Guy den Ouden. Bij de vrouwen voert de winnares van vorig jaar, Suzan Lamens, de lijst aan, gevolgd door Jasmijn Gimbrère en Isis van den Broek.

Het hoofdtoernooi begint maandag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP