Redactie
Redactie Basketbal 3 december 2023
Leestijd: 1 minuut

Spectaculaire comeback Clippers op Warriors in NBA

De basketballers van Los Angeles Clippers hebben een spectaculaire zege geboekt op Golden State Warriors in de NBA. De thuisploeg maakte een achterstand van 22 punten goed om vervolgens met een rake 3-punter van Paul George met 1 punten verschil te winnen: 113-112.

De winnende worp viel 9,9 seconden voor het eindsignaal. George was ook de topschutter van de Clippers met 25 punten. Stephen Curry maakte er 22 voor de Warriors.

Brooklyn Nets maakte met een overtuigende overwinning van 129-101 een einde aan een zegereeks van negen wedstrijden van Orlando Magic. Mikal Bridges was niet te stuiten bij de Nets, hij maakte 42 punten.

Minnesota Timberwolves verstevigde zijn koppositie in de Western Conference met een zege op Charlotte Hornets: 123-117. Karl-Anthony Towns (28 punten) en Rudy Gobert (26 punten) waren de uitblinkers bij de Timberwolves.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP