Redactie
Redactie Golf 11 december 2023
Leestijd: 1 minuut

Darius van Driel vierde bij Alfred Dunhill Championship

Golfer Darius van Driel is als vierde geëindigd bij het Alfred Dunhill Championship in het Zuid-Afrikaanse Malelane.

De wedstrijd moest zondag door onweer worden afgebroken. Maandag maakten de golfers de laatste ronde af. Van Driel kende met 67 slagen een sterk slot. Hij kwam uit op een totaal van 278 slagen en maakte in het klassement een sprong van twintig plekken. Hij deelt de vierde plek met de Engelsman Marco Penge en de Duitser Matti Schmid.

De winst ging naar de ‘thuisspeler’ Louis Oosthuizen. Hij zette een slotronde neer van 69 slagen. Met zijn totaal van 270 slagen (-18) eindigde hij voor zijn landgenoten Charl Schwartzel (272) en Christiaan Bezuidenhout (274).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP