Redactie
Redactie Basketbal 21 november 2023
Leestijd: 1 minuut

Boston Celtics ziet zegereeks eindigen door Hornets na verlenging

De basketballers van Boston Celtics hebben een reeks van zes overwinningen zien eindigen, door een nederlaag na verlenging bij Charlotte Hornets (121-118). De Celtics leidden 2 minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd nog met 9 punten verschil, maar dankzij een sterke inhaalslag won de thuisploeg na vier nederlagen weer eens.

Miles Bridges maakte 6 seconden voor het einde van de overtime een driepunter, waarmee hij de overwinning voor Charlotte binnenhaalde. Verder was LaMelo Ball op schot voor de Hornets met 36 punten. De 45 punten van vedette Jayson Tatum waren niet genoeg voor een overwinning van de Celtics.

De nederlaag was pas de derde van dit seizoen voor de club uit Boston, na veertien wedstrijden. Daarmee staan de Celtics bovenaan in de oostelijke divisie van de NBA.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP