Redactie
Redactie Tennis 8 oktober 2023
Leestijd: 1 minuut

Medvedev verrast door Korda in derde ronde tennistoernooi Shanghai

Titelverdediger Daniil Medvedev heeft zich bij het tennistoernooi in Shanghai laten verrassen door de Amerikaan Sebastian Korda. De Rus ging in de derde ronde van het masterstoernooi met 7-6 (8) 6-2 onderuit tegen Korda.

“Dit voelt geweldig”, zei de als 26e geplaatste Amerikaan na zijn zege op de nummer drie van de wereld. “Ik denk dat ik een ongelooflijke wedstrijd heb gespeeld.” Eerder dit jaar versloeg Korda Medvedev in drie sets in de derde ronde van de Australian Open.

Medvedev won de laatste editie van het toernooi in Shanghai in 2019. De afgelopen drie jaar werd het evenement niet gehouden vanwege de coronapandemie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.