Redactie
Redactie Motorsport 13 oktober 2023
Leestijd: 1 minuut

Bezzecchi fit voor Grand Prix Indonesië ondanks recente sleutelbeenoperatie

Motorcoureur Marco Bezzecchi kan zondag meedoen aan de Grand Prix van Indonesië in Mandalika. De 24-jarige Italiaan crashte vrijdag tijdens de eerste training, een week na een operatie aan een gebroken sleutelbeen.

“Marco Bezzecchi is fit bevonden voor de gehele GP”, meldde zijn team VR46 op sociale media.

Bezzecchi, de nummer 3 in de stand van de MotoGP, ging vrijdag na achttien ronden hard onderuit. De Ducati-coureur had op dat moment de vijfde tijd van de training geklokt. De Italiaan brak onlangs zijn sleutelbeen tijdens een oefenrit op het landgoed van teameigenaar Valentino Rossi.

Bezzecchi’s team- en landgenoot Luca Marini en de Spanjaarden Álex Rins (Team LCR) en Álex Márquez (Gresini Racing) keren in Mandalika terug op de baan na botbreuken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.