Redactie
Redactie Schaatsen 27 september 2023
Leestijd: 1 minuut

Roest en Bosker verlengen contract bij Reggeborgh tot 2026

Schaatsers Patrick Roest en Marcel Bosker hebben hun contract bij team Reggeborgh met twee jaar verlengd tot en met 2026. De twee allrounders, die sinds vorig seizoen bij de ploeg schaatsen, meldden dat tijdens de teampresentatie in Rijssen.

De schaatsers stapten na de Olympische Spelen van Beijing in 2022 over van Jumbo-Visma. Reggeborgh begon met de twee aan een allroundtak, samen met coach Robin Derks. De trainer heeft net als assistent-coach Dennis van der Gun eveneens zijn contract verlengd bij het team, zo maakten zij bekend.

Roest werd vorig jaar Europees kampioen allround en veroverde voor het eerst een individuele wereldtitel op de 5000 meter. Bosker maakte net als Roest deel uit van de ploeg die in maart bij de WK afstanden in Heerenveen de wereldtitel op de ploegachtervolging greep.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.