Redactie
Redactie Tennis 11 augustus 2023
Leestijd: 1 minuut

Tennisduo Rojer en Arévalo bereiken halve finales in Toronto

Tennisser Jean-Julien Rojer heeft met zijn dubbelpartner Marcelo Arévalo uit El Salvador de halve finales bereikt van het masterstoernooi van Toronto. Het duo won van de Mexicaan Santiago González en de Fransman Édouard Roger-Vasselin: 6-0 6-7 (4) 10-8.

Rojer en Arévalo verspeelden een break voorsprong in de tweede set en misten drie matchpoints. González en Roger-Vasselin konden daardoor terugkomen en door de tiebreak te winnen een match-tiebreak afdwingen. Daarin pakten de Nederlander en de tennisser uit El Salvador alsnog de zege.

In de halve finale nemen Rojer en Arévalo het op tegen Marcel Granollers uit Spanje en Horacio Zeballos uit Argentinië.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.