Redactie
Redactie Handbal 28 augustus 2023
Leestijd: 1 minuut

Handbalster Estavana Polman succesvol geopereerd aan knie

Handbalster Estavana Polman is opnieuw geopereerd aan haar knie. De Nederlandse international laat op Instagram weten dat de ingreep succesvol is verlopen. De verwachting is dat Polman twee maanden aan de kant moet blijven. Haar deelname aan het WK lijkt niet in gevaar te komen. Het mondiale toernooi in Denemarken, Noorwegen en Zweden begint eind november.

De speelster van de Roemeense club Rapid Bucuresti raakte al twee keer eerder geblesseerd aan haar knie. Na het nieuws over haar nieuwe operatie liet Polman op de website van haar club weten dat ze er alles aan zal doen om sterker terug te komen. “Ik kan niet wachten om weer voor de club te spelen en overwinningen te behalen”, zei Polman.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.