Redactie
Redactie Tennis 3 augustus 2023
Leestijd: 1 minuut

Brouwer grijpt naast kwartfinaleplek op tennistoernooi in Los Cabos

Tennisser Gijs Brouwer is er in Los Cabos in Mexico niet in geslaagd de kwartfinales te bereiken. De 27-jarige Nederlander moest donderdag in de tweede ronde zijn meerdere erkennen in de als zesde geplaatste Chileen Nicolás Jarry. Het werd 7-6 (5) 4-6 6-4.

Brouwer, die bij winst mogelijk de als eerste geplaatste Griek Stefanos Tsitsipas had getroffen, kwam vorige maand op het gras van het Amerikaanse Newport ook niet verder dan de tweede ronde. Bij zijn debuut op Wimbledon strandde de Nederlander in de openingsronde tegen de Duitser Alexander Zverev nadat hij zich voor het grandslamtoernooi had geplaatst via de kwalificaties.

Brouwer staat op de wereldranglijst op de 144e plaats.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.