Redactie
Redactie Autosport 8 juli 2023
Leestijd: 1 minuut

Verstappen eindigt als achtste in derde vrije training Grote Prijs Groot-Brittannië

Max Verstappen is in de derde vrije training voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië niet verder gekomen dan de achtste tijd. De Formule 1-coureur van Red Bull noteerde zijn beste ronde als enige op de medium band, de overige coureurs reden op de snellere zachte band. In de tweede helft van de race begon het te regenen en werd het lastiger om een snelle ronde te rijden.

Ferrari-coureur Charles Leclerc reed voor de regen de beste tijd van de sessie op Silverstone, met een ronde van 1.27,419. Alexander Albon (Williams) was net als in de tweede vrije training verrassend snel en was nu zelfs op bijna 2 tienden van een seconde van Leclerc de op één na snelste. Fernando Alonso gaf in zijn Aston Martin bijna 4 tienden toe en werd derde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.