Redactie
Redactie Volleybal 29 juli 2023
Leestijd: 1 minuut

Brouwer en Meeuwsen stranden in kwartfinales Elite-16-toernooi Montreal

Beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn bij het Elite-16-toernooi uit de Pro Tour in Montreal (Canada) gestrand in de kwartfinales. Nederlands sterkste koppel boog voor de wereldkampioenen uit Noorwegen, Anders Mol en Christian Sørum. De Noren wonnen met 2-0, met 21-19 en 21-18 als setstanden.

Brouwer en Meeuwsen hadden zich eerder op de dag bij de laatste acht gevoegd door een 2-0-zege in de tussenronde (31-29, 21-16) op het Braziliaanse duo Pedro Solberg en Guto. Matthew Immers en Yorick de Groot werden in de tussenronde uitgeschakeld door de Duitsers Nils Ehlers en Clemens Wickler (15-21 16-21).

Katja Stam en Raïsa Schoon komen zaterdag ook in actie in de kwartfinales. Tegenstanders zijn Jagoda Gruszczynska en Aleksandra Wachowicz uit Polen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.